tisdag 25 oktober 2011

Tema färg och djur

Temat på gårdagens Inspirationscafé, Skoghalls kyrka, var den violetta och svarta färgen. Staffan Kvassman höll ett intressant och inspirerande föredrag om färgerna. Föredraget fick igång tankarna, vad är det som gör att en bild förmedlar en sorgsen stämning och en annan bild en ljus/glad stämning? Tack Staffan för att du delade med dig av dina tankar och bilder. Nästa Inspirationscafé är den 21/11, då är det tema rött och trubaduren Eilert Karlsson kommer på besök.
På församlingshemmet Arken, var det igår eftermiddag Skapande verkstad, öppet hus. Det tillverkades djur i långa banor av lera. Nästa gång, måndag på höstlovet, får djuren färg och det byggs en kuliss så att vi kan se var djuren bor. I psalm 7, vers 3, kan man läsa: "Lova Herren, berg och höjder, bäck och källa, fors och flod. Lova Herren , bin och fåglar, alla djur i mark och skog."




Nästa gång kommer vi också att baka chokladbollar mm. Alla ledare hälsar dig välkommen!
Önskar dig en fin fortsättning på dagen
Annika Eriksdotter

Skapande verkstad, öppet hus för dig som går på mellanstadiet eller i årskurs 7 Tid: Måndagar 10 okt-12 dec (även på höstlovet) kl. 15-17.30 Plats: Församlingshemmet Arken.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar