lördag 23 november 2013

En lördag med tovning

Idag fick vi lära oss mycket om ull av Ingalill och Marianne.



Undrar vad det ska bli av den här ullbollen? Aha, det blev en gran!

En bild med rosa blommor växer fram.

Och ut ur platspåsen kom en pepparkaksgubbe!

Det där med passform är inte alltid så lätt :)


Lördag=Lördag i ateljén. Idag var vi så många så vi knappt fick plats i ateljén på Arken vid genomgången. Egentligen är det ju inte så konstigt, det är roligt att tova! Vi fick en rejäl genomgång av ullens egenskaper av Ingalill och Marianne och sedan tovades det både hjärtan, änglar, bilder…Vi fick bl.a lära oss att tova i platspåse, jättepraktiskt, framförallt om du är i en lokal som inte lämpar sig att slaska med för mycket vatten i. Vi fick också information om Fårfesten i Kil som äger rum 28/2-2/3 2014, missa inte den.
Stort Tack till Ingalill och Marianne för att ni guidade oss i ullens värld! Tack också till er deltagare för en härligt ullig och inspirerande dag!
Annika Eriksdotter

PS. Den 4/12 kl. 18-21 träffas broderigruppen "Stygn och berättelser", hör av dig om du vill vara med: annika.eriksdotter@svenskakyrkan.se
Lördagen den 21/12 är det lucköppning (läs mer på församlingens hemsida om den "Levande julkalendern") kl. 17.00-17.30 på Arken, vi dricker glögg och tovar små änglar inför den stundande julen, ingen föranmälan eller kostnad, Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar